This is a removable structure that is inserted into a rarely-used balcony to create a child friendly urban space in Newtown. It is designed to create a variety of seating, interaction and play options for a father and his son. New games can be invented. The sand-pit can be converted to another flower bed when […]

The design brief was to transform the ‘closed in’ balcony of the converted apartment into an outdoor area where the surrounding views could be properly enjoyed by a father and his son. The deck creates playful seating, viewing and socialising options. There is a grand seating space (a ‘throne’) where shelter and aspect are combined […]

The brief was to replace an existing deck that had been destroyed by the growth of a tree at a preschool in Botany. The Spiral allows the tree space to continue growing as well as provides new possibilities for children to play around and interact with the tree. It is a place for new games […]