A ceramics artist has commissioned us to design a small ceramics school on her property that sits dramatically on the edge of Ku-Ring-Gai Chase National Park. She will begin taking classes upon construction completion in the earlier part of 2014.

The design brief was to transform the ‘closed in’ balcony of the converted apartment into an outdoor area where the surrounding views could be properly enjoyed by a father and his son. The deck creates playful seating, viewing and socialising options. There is a grand seating space (a ‘throne’) where shelter and aspect are combined […]

The brief was to replace an existing deck that had been destroyed by the growth of a tree at a preschool in Botany. The Spiral allows the tree space to continue growing as well as provides new possibilities for children to play around and interact with the tree. It is a place for new games […]